یکشنبه 22 شهريور 1405
کانال سراج24 در ایتاکانال سراج24 در بله
۱۳۹۲/۰۸/۱۱ - ۰۹:۰۷
وزیر راه و شهر سازی؛

توقف مسکن مهر نقش موثری در رشد مسکن دارد

وزیر راه و شهر سازی گفت: تا کنون 50 هزار میلیارد تومان صرف پروژه های "مسکن" مهر شده و باید از اشتباهات گذشته درس بگیریم.

توقف مسکن مهر نقش موثری در رشد مسکن دارد
به گزارش «سراج24»، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تاکنون 50 هزار میلیارد تومان از سرمایه ملی صرف ساخت پروژه "مسکن" مهر شده است گفت: تکمیل این واحدها نیازمند هزینه 100 هزار میلیارد تومان دیگر است.  
 
وی ادامه داد: صرف چنین هزینه‌هایی از سرمایه ملی موجب ایجاد خسار‌ت‌های فراوانی برای اقتصاد کشور شده و باید از اشتباهات گذشته درس بگیریم.  
 
وزیر راه و شهر سازی در ادامه اظهار داشت: من مدافع افرادی هستم که در پروژه‌های مسکن مهر ساکن هستند و نگران زندگی این افراد در آینده هستم.  
 
آخوندی در ادامه تصریح کرد: عدم وجود خدمات زیر بنایی، اجتماعی، نداشتن وضعیت اجتماعی درست در این مناطق برای ساکنان واحد‌های مسکن مهر مشکلات بسیاری ایجاد کرده است.  
 
وی در ادامه توضیح داد: توقف مسکن مهر نقش موثری در رشد مسکن دارد.  
 
وی خاطر نشان کرد: من به تمامی تعهدات در تکمیل پروژه‌های مسکن مهر وفادار هستم و تمام پروژه‌های نیمه تمام را به اتمام می‌رسانم.  
 
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••